INTERSPORT BERNIK

Apartmaji Center

Na voljo so vam prenovljeni apartmaji, opremljeni v skladu s sodobnimi standardi.

Kot samo ime pove se nahajajo v samem centru Kranjske Gore, nasproti hotela Prisank, oddaljeni le 150m od smučišča in tekaške steze. V poletnem času so odlično izhodišče za planinarjenje, kolesarjenje, nordijsko hojo, igranje golfa in sprehode v naravi.


V pritličju osrednje hiše se lahko v jutranjih uricah okrepčate s kavico v EX baru, ali pa enostavno poklepetate s prijatelji, ter si v naši izposojevalnici izposodite športno opremo.
V neposredni bližini apartmajev so trgovine, banka, pošta, lekarna in zdravstveni dom.
Bližina smučišča je kot nalašč za družine z otroki in vse, ki želite v času dopusta pozabiti na avtomobile. Imate zagotovljen parkirni prostor. 

Pri nas dobite vse na enem mestu!

 

Poleg udobne namestitve bomo poskrbeli za vse, kar potrebujete za prijetne počitnice:
Pozimi si boste s posebnimi popusti izposodili in servisirali vso smučarsko opremo v naši izposojevalnici Intersport Bernik, jo brezplačno shranjevali neposredno na smučišču v naših garderobah in izbirali med bogato ponudbo v smučarski šoli Intersport Bernik. 
Poleti vam poleg namestitev nudimo izposojo koles za posameznike, družine z otroki in tudi večje skupine kolesarjev do 50 oseb. Organiziramo in vodimo kolesarske izlete, ter nudimo prevoze do 6 oseb.

Vse, predvsem pa lokacija, je bilo kot sva si predstavljala. Odlično izhodišče za kolesarjenje, planinske ture ter sprehod po mestu.
Osebje je prijazno, dobila sva dodaten popust za najem koles... zagotovo se bova s partnerjem še vrnila!

Dopust pri vas je bil res super, osebje je zelo prijazno in ustrezljivo. Prepricana sem da se bova se vrnila k vam.